my fwenzzzzz

Rabu, Januari 12, 2011

avira anti virus....

salam semua...aku kt sini nk tnya skit ni....smlm mmber aku ada g low yatt plaza kt bb.....aku mls nk ikut aku dgn slambe order la kt dia tlg beli anti virus....dia tnya aku beli anti virus apa???aku ckp la apa2 pon xpa....yg penting ok la...klo xthu ok ke x tnya la kt jurujual tu....dia ckp ok....
bla dia blik dia beli avira anti virus ni....korang rasa ok x anti virus ni....sbb aku pkai norton skrg ni...xpnah lak pkai anti virus cap payung ni....hehehe .....mntak beri pndangan skit sapa yg ada pkai anti virus ni.....





korang rasa ok x anti virus ni??dia bg free tune up utilities tu lak tu

17 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

tak penah pakai der.. wa pakai kaspersky..

edy berkata...

kapersky mmg top skrg ni...msuk je dlm low yat tu...pnuh dgn iklan kapersky tu....

bidadarihijau berkata...

avira ok jugak...xpe aslkan ade antivirus..hehe

Afiq Din berkata...

avira ok la...
xde la truk sgt

Nora Shahaira berkata...

akak xtau..tp akak pun guna avira

edy berkata...

ok x avira akak

East_Arm a.k.a Izham Zainul berkata...

Actually Avira Premium adlh antara Antivirus Da Best... Kite biase akn gune 'Avira free'.. Avira yg free tu xde kesan sgt pon... Avira Premium still dlm Rankin' Top 10... Then Avira is more lite than Kaspersky n the others...

edy berkata...

thanks izham...blh pkai tanpa ragu2 la erk

me_220784 berkata...

kaspersky terbaek wook! :)

ch!natsu berkata...

ok jer memana~ asalkan selamat.. =)

edy berkata...

tu la...nk tau mna yg lg secure...hehehe

Watie Aziz berkata...

tak ok tak ok... hahahahha..sebab saya pakai kapesky ..jadi daya adalah bias! hahaha.. saya sokong chong wei sebab dia ensem! jadi saya beli kapersky ..ahahahah

mommy of Q's - www.geniusbabyonboard.blogspot.com

putERi-kAtEk berkata...

sy pun nk cadangkan kypersky... TERBAEK...

edy berkata...

aik,,,,pe kna ngena chong wei ensem dgn anti virus ni akak wati....hehehe

ieMa ackLes berkata...

chong wei kan maskot kypersky..
tp kypersky lg ok kot dr avira...
:)

edy berkata...

xleh2 sy dh terbeli avira ni...jdi sy kna kata avira lg ok...hehehe

MoHd HaNiFf berkata...

saya ada jual kaspersky murah,,,jamin original... klik disini.. http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150384964485268

Catat Ulasan

taip la pape pon k....jgn maki2 tau....xbaik