my fwenzzzzz

Rabu, Februari 23, 2011

Global Battle Of The Bands (World Finals)

smlm tgh aku dok buat kje tba2 posmen smpai bg surat....dlm 1 surat tu ada la nma aku.....
bkk je aku dpt kad jemputan g tgk battle of the band world final tu bai sbtu ni....hahahahah
besh tu.....korang nk ikut jom la kt KL live,life center kuala lumpur......kad dia mcm ni haaaaa
jom la kita meriahkn suasana kt sana sabtu ni jom...zassssssssssssssssssssssss

2 comments:

budak kampung berkata...

aku no 4....mcm ade yang betu jer keh3

edy berkata...

mcm ada yg betu tu apa dia???hehe

Catat Ulasan

taip la pape pon k....jgn maki2 tau....xbaik