my fwenzzzzz

Isnin, Februari 21, 2011

AKHIRNYA ADA JUGA........

setelah 2 mggu aku xdpt on9 xdpt blogwalking,xdpt charge aku pnya fon,dan xdpt mcm2 lg la...hehehe
akhinya kau muncul kembali wahai elektrik....bkn main susah lg hidup aku dibuatnya akibat tiada elektrik....
nk cas fon lak aku g kt kdai mkn ke smbil aku mkn tu aku bg kt tu mntak tlg cas tp bayar la singgit...mna ada brg free skrg....jln dlm rumah asyik bwk lampu je....kesian kt aku kn....spe2 yg dtg melawat blog aku tp aku xdpt nk melawat blik aku mntak maap la yer...start arini aku g jln tmpt korang k.....sume ni mat pet punya pasal la dok curi kabel...abis shot letrik umah aku smpai meletup...bunyi bammmmmmmmmmmmmmmmmm kuat ooooo....hehehe

6 comments:

Qistina Filzah berkata...

kalo xder air lagik susah tau

edy berkata...

tau xpa....klo xde air hancusssss

Finaz Jaafar berkata...

dugaan~
antara takde air dan takde lektrik, kita lebih risau dan rasa susah bila takde air=(

edy berkata...

rasa mcm mna tu finaz???

eita berkata...

nasib baik takde api...xde air lagi lah susah nak buat apa2 kan....

edy berkata...

sng cite 2 2 bnda ni mmg pnting la kn....tekanan ooo xde letrik aritu

Catat Ulasan

taip la pape pon k....jgn maki2 tau....xbaik