my fwenzzzzz

Ahad, Januari 30, 2011

13 Tahun Dianiaya oleh Sistem Politik Malaysia

lama btl aku x update blog aku ni kn...
smlm time aku dok on9 fb ada la mmber aku ni share video pasal luahan si lepat ni....
mmg bnyk info dlm video ni wlaupon video ni 1 jam...
kes dia ni pon dh lama dh



sbb mcm ni la aku lgsung xminat politik dan aku dan mngundi dan x mendaftar trus,,,,
korang pon blh tgk sndiri kn...bla dkat2 nk mngundi je ada je yg calon2 tu trun padang la kononnya nk bg bantuan...
tp bla pas mngundi or da menang...kemana mghilang semua ntah,,,,
aku xmksudkn smua la....
ada yg bgus dan ikhlas nk mmbntu tu mmg bgus...
tp yg xbgus tu bntu sbb ada kpentingan diri sndiri...
hampeehhhhhhhhh...............

6 comments:

qasehraihan berkata...

undi yg dsuka..hehe
jom baca..


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/01/akhirnyarita-rudaini-berbaik-dengan.html

Afiq Din berkata...

hehe...
nk pancing undi biase la tu,...

edy berkata...

tu la pasal....pas dpt undi tu snyp je,....

iera berkata...

mmg adat dunia politik..

Mr. TN_SkY berkata...

dunia politik memang camnih..tpi ade juga yg ok..=_=..politik malaysia still immatured..cuma harap2 kita dpt kawal..jgn jdik sperti MESIR!..huhuh

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

edy berkata...

tu la pasal...klo da jdi cam mesir huru hara jdinya tu....kita sini dh la bnyk bangsa plak tu....

Catat Ulasan

taip la pape pon k....jgn maki2 tau....xbaik