my fwenzzzzz

Khamis, Disember 23, 2010

prank virus......

arini boring sngt....kje pon xde benda nk buat...hehehe.....dlm boring ni meh aku ajar korang cara nk create virus untk kenakn member2 korang or spe je...biar dia terkezut skit....jgn risau xde effect pape kt pc pon....cara nk create dia cm ni....

1.korang pegi kt desktop pastu right click
2.amek new shortcut
3.dlm kotak location of the item tu korang taip  yg kt bawah ni :-)
           
                                      shutdown -s -t 60 -c "virus are detect"

4.click next dlm ruang tu korang tulis la ape2 nma shortcut yg dia slalu pkai...internet xplore ke mozilla ke...ape2  jela
5.pastu click finish
6.bla click finish tu korang tukar la icon yg dia slalu pkai mcm aku ckp kt atas tu


ok dkat tulisan yg aku hijaukn tu korang blh taip je msg pape kt dia kata virus detect ke ape ke k.......
pas dia click je icon tu pc dia akn countdown untk shutdown....hehehehe....

jgn risau xde effect pape pon kt pc k...xcaya try la

1 comments:

EmoisMyLife berkata...

wow ..nice one ..nk kne kan org la jap ag ..
anyway ,i've follow your blog ..follow me back ;)

Catat Ulasan

taip la pape pon k....jgn maki2 tau....xbaik